Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/fs1/37/tafffi/public_html/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/forms.php on line 727

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/fs1/37/tafffi/public_html/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/forms.php on line 727

Ammattilaiset

Turku Animated Film Festival 2016
Festivaalin ajankohta: 25.–28.8.2016

Animaation ammattilaiset ja opiskelijat voivat hakea akkreditointia festivaalille. Akkreditointi on maksullinen (20€) ja festivaalin yleisökapasiteetin vuoksi niitä on tarjolla rajallinen määrä. Akkreditointi on päättynyt, kiitos mielenkiinnosta.

Kilpailuelokuvien haku on tämän vuoden osalta päättynyt – suurkiitos kaikille elokuvansa lähettäneille! Ilmoittautuminen ensi vuoden kilpailuun alkaa taas tammikuussa 2017.

ESITTELY

Turku Animated Film Festival, tuttavallisemmin TAFF, on tuore, kansainvälinen elokuvafestivaali, joka juhlistaa animaation taidetta ja luovaa mieltä. TAFF debytoi Suomen animaatiopääkaupungissa Turussa 25.–28. elokuuta 2016.

Festivaalin kansainvälinen kilpasarja esittelee rohkean omaperäisiä, tinkimättömiä ja kekseliäitä alle 30 minuutin mittaisia animaatioelokuvia. Kilpasarjan lisäksi festivaalin ohjelmisto koostuu huolella kuratoiduista teemanäytöksistä, työpajoista, keskustelutilaisuuksista, näyttelyistä sekä tietenkin juhlallisuuksista. Festivaalille osallistuu jopa 30 ulkomaista animaatioalan ammattilaista.

TAFF on perustettu edistämään animaatioelokuvakulttuuria sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tavoitteenamme on vakiintua maamme merkittävimmäksi animaatioelokuvafestivaaliksi ja toimia inspiroivana kohtaamispaikkana niin elokuvantekijöille, alan ammattilaisille kuin paikallisille animaatioelokuvan ystäville. Pyrimme niin ikään laajentamaan elokuvanäytöksen konseptia saattamalla yhteen elokuvataidetta sekä muita luovuuden ja viihteen muotoja.

TAFF toteutuu Suomen animaatiopääkaupunki Turussa, Manillan viehättävän rosoisessa tehdaskorttelissa Aurajoen rannalla.

Festivaalia järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Turun elokuvatapahtumat ry.