Haussa hyviä tyyppejä

Suomen tuoreimman, hurmaavimman ja kansainvälisimmän animaatioelokuvafestivaalin työryhmään haetaan nyt kolmea tehokasta ja reipasta jäsentä, joilla pysyvät kiireessäkin langat hyppysissä ja jotka nauttivat monipuolisista työtehtävistä sekä vahvasta kahvista.

Tehtävät sopivat erityisesti korkeakouluopiskelijoille, jotka voivat täydentää opintojaan harjoittelulla kansainvälisessä festivaaliympäristössä. Harjoittelijoiden työtehtävät ja työtunnit määritellään tarkemmin hakijan kokemuksen, kiinnostuksen kohteiden ja henkilökohtaisten aikataulujen mukaan.

TUOTANTOASSISTENTTI 1

Tuotantoassistentin tehtäviin kuuluu kansainvälisten tekijävieraiden kutsuminen tapahtumaan sekä vierailujen käytännön järjestelyt ynnä vierasohjelmien sekä vierashostien koordinointi yhdessä vierasvastaavan kanssa. Lisäksi tuotantoassistentti vastaa esityskopioliikenteen koordinoinnista sekä esityskopioiden testauksesta ja kuljetuksista esityspaikoille yhdessä teknisen henkilöstön kanssa. Tehtävä vaatii positiivista, joustavaa asennetta sekä suomen ja englannin kielen kiitettävää osaamista. Tehtävä on osa-aikainen 13.6.–31.7. ja täysiaikainen 1.–31.8.

TUOTANTOASSISTENTTI 2

Tuotantoassistentin työtehtäviin kuuluu muun muassa ulkoilmatapahtumien tuotannossa avustaminen, vieraskuljetusten ja talkoolaisten koordinointi sekä joukko muita tuotannollisia tehtäviä. Hakijalta edellytetään kokemusta tapahtumajärjestämisestä, vähintään B-luokan ajokorttia sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä on osa-aikainen 16.5.–31.7. ja täysiaikainen 1.–31.8.

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIASSISTENTTI

Viestintä- ja markkinointiassistentti avustaa festivaalin tiedottajaa mm. lehdistösuhteissa, nettisivujen uutisoinnissa sekä sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Lisäksi assistentti osallistuu festivaalilehden toimitukseen ja avustaa tapahtuman markkinoinnissa. Hakijalta edellytetään sujuvaa kynää sekä ehdotonta oikeakielisyyttä niin suomeksi kuin englanniksi. Tehtävä on osa-aikainen 30.5.-31.8.

Harjoittelut ovat palkattomia. Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa CV:n kera 29.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kimmo@taff.fi.

Turku Animated Film Festival – TAFF järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa, 25.-28.8.2016. Nelipäiväinen festivaali tarjoaa kaupunkilaisille, kansainvälisille tekijävieraille ja muille animaation ystäville yli 20 animaationäytöstä niin sisä- kuin ulkotiloissa sekä lukuisia oheistapahtumia Turun kesäisissä päivissä ja öissä.