Kapteeni käskee: kaikki laivaan!

Aurajoen suulle ankkuroitunut, muinoin maailman meriä seilannut S/S Bore tarjoaa TAFFin festivaalivieraille messinginhohtoista majoitusta sopuhintaan. Höyrylaivahurmurin tiloissa pääsee ihastelemaan myös animoituja meriseikkailuja, kun laivan Baltic-sali muuttuu elokuvateatteriksi festivaaliviikon perjantaina.

Menneen ajan tunnelmaa huokuva Laivahostel Borea sijaitsee kävelymatkan päässä Manillan tehdaskorttelista, jossa TAFF toteutuu. Festivaalivieraillemme Borea tarjoaa nyt mutkatonta majoitusta seuraavin hinnoin:

1 hh 43e/yö
2 hh 68e/yö
4 hh 108e/yö.

Hintoihin sisältyy majoitus kansilla 2–6, liinavaatteet (itse pedattaviksi), pyyhe, kehoa ja mieltä lämmittävä aamusauna sekä herkullinen aamupala ravintola Kristinassa. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Osassa hyteistä on kerrossänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Varaukset tulee tehdä 1.8.2016 mennessä Laivahostel Borean sähköpostiin, osoitteeseen hostelborea@turku.fi. Varausta tehdessäsi muistathan mainita taikasanan ”TAFF Turku 2016”. Hostelli vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin.

Tarjous on voimassa 1.8.2016 saakka, minkä jälkeen vapaita hyttejä voi vielä tiedustella samaan tarjoushintaan.

Festivaaliviikon perjantaina 26.8. Boren tunnelma muuttuu entistäkin merellisemmäksi, kun TAFF ja Tsekeistä kotoisin oleva AniScreen lyövät ankkurinsa yhteen. Independent-animaatiota elokuvateattereiden tuolla puolen esittävä AniScreen on järjestänyt teemoiteltuja näytöksiä mitä erilaisemmissa paikoissa – tällä kertaa vuorossa on meriseikkailujen kimara, joka istuu saumattomasti vanhan risteilijän tunnelmaan. Näytöksen aikataulu tarkentuu lähitulevaisuudessa.

Hiiohoi!