Booris, Kakkiainen ja Pikkuli

19_alkaa_innovoimaan_5

Oletko jo tavannut Booriksen, Kakkiaisen ja Pikkulin? Heillä on nimittäin kaikilla oma tv-sarja. TAFF esittelee ylpeänä kotimaisten tv-sarjojen uutta aaltoa. Turkulaisille erityisen tutun Pikkuli-linnun lisäksi näytöksessä esiintyvät aivan uusin jaksoin Råtta Booris ja Kikattava Kakkiainen. Näe uudet jaksot ensimmäisenä. Ja valkokankaalta!

Näytösajat ja lippukauppa:
Jo-Jo Teatteri, su 10.00

pikkuli

Pikkuli-animaatiosarja kuvaa viisivuotiaan elämää perheensä ja ystäviensä kanssa. Turussa tehty Metsämarja ja Antti Aittokosken sarja esittelee runsaasti myös Taideakatemiasta valmistuneiden animaatioammattilaisten osaamista. Lintukielinen Pikkuli on levinnyt ja hurmannut lapset YLEn kanavilla sekä 15 muussa maassa sekä nauttinut menestyksestä myös lukuisilla festivaaleilla. TAFFissa näemme sarjasta ensimmäisen kauden jaksot Pikkuli sanoo ei ja Ole hiljaa, Pikkuli.

Pikkuli sanoo EI! Eräänä aamuna Pikkuli ei halua tehdä mitään! Isä yrittää kaikin keinoin saada Pikkulin innostumaan syömisestä, lukemisesta tai kalastamisesta, mutta Pikkuli sanoo kaikkeen EI.

Ole hiljaa, Pikkuli! Kaikki nukkuvat. Pikkuli herää eikä voi olla hiljaa, vaan rummuttaa ja esiintyy. Hänet lähetetään ulos. Pikkuli tapaa Tikan ja he rummuttavat yhdessä. Pikkuli innostuu ehkä hiukan liikaa…

E01_Skeittilauta

Kikattavan Kakkiaisen nauru on tarttunut niin tehokkaasti, että sarja kasvaa pian 52-osaiseksi ja on siten suurin animaatiosarjahankkeemme sitten Muumien. Turussa nähdään tuoreeltaan kaksi uuden tuotantokauden jaksoa.

Jaksossa Skeittilauta City Kani kerskuu lautailutaidoillaan ja saa kuulijansa kovin uteliaiksi. Kakkiaisen mielestä City Kanin on kuitenkin todistettava taitonsa. Se joutuu suorittamaan ennen kokemattoman huiman laskun.

Hassu aita puolestaan kertoo kuinka Kakkiainen ystävineen saa Setä Simarusinalta tehtäväksi maalata aitaan hauskoja kuvia. Keijo Karhulla on kuitenkin vaikeuksia ryhtyä puuhaan, sillä sitä pelottaa epäonnistuminen.

19_alkaa_innovoimaan_1

Råtta Booris tarjoaa hulppeaa hupaa. Leena Jääskeläisen ja Kaisa Penttilän hillitön hahmo on elänyt tähän asti huonoa elämää ja on nyt hölmöillyt itsensä lopulliseen kiipeliin ja aikoo parantaa tapansa. TAFFissa saa ensi-iltansa kaksi toisen kauden jaksoa.

Råtta Booris kannattaa jätevesiuudistusta: Råtta Booris tarttuu järeisiin aseisiin Itämeren suojelun puolesta. Rotan omatoimisuus on vähällä romahduttaa Silakka Annelin suunnitelmat.

Råtta Booris alkaa innovoimaan: Råtta Booris tietää että maamme tulevaisuus on innovoinnissa. Mutta riittääkö råtan start up-henki kun korkeanpaikankammo iskee?