Kansainvälinen kilpailu 2

Näytösajat ja lippukauppa:
Jo-Jo Teatteri, to 19.00
Aurinkobaletti, la 14.45

VelodroolStill1

Velodrool
Sander Joon
Viro 2015 | 6 min

Addiktoituneelta pyöräilijältä loppuvat savukkeet. Hän osallistuu kilpa-ajoihin saadakseen lisää tupakkaa, mutta pysyäkseen kisassa hänen on otettava vastaan apua omituisilta ihmisiltä yleisössä.

WhatTheyBelieve_StillMain

What They Believe
Shoko Hara
Saksa 2016 | 10 min

Elokuvassa esitetyt tapahtumat ovat kollaasi todellisista sattumuksista – anekdootteja monitulkintaisesta rakkaudesta ja toivosta. Niistä koostuu maailma, jossa kiihkeästä fanaattisuudesta on tullut arkista hulluutta.

sombulo3

The Sleepwalker
Theodore Ushev
Kanada 2015 | 4 min

Surrealistinen, värien ja muotojen halki käyvä matka, jota on inspiroinut Federico García Lorcan runo Romance Sonámbulo. Teoksen visuaalista runoutta rytmittävät fantastiset unelmat ja intohimoiset yöt.

MG_Dalila_1

Dalila
Magda Guidi
Italia 2015 | 5 min

Tyttö tasapainottelee lapsuuden, nuoruuden sekä aikuisten maailmaan liittyvien rasitteiden tiedostamisen välillä.

monkey3

Monkey
Jie Shen
Kiina 2015 |  5 min

Yksi kolmesta apinasta kuoli.

MebyYou_DavidBuob04_small

Me by You
David Buob
Saksa 2016 | 5 min

Elämä on kuin animaatiofilmi, loputon ketju moninkertaisia muutoksia, mutta kerro minulle kuinka niin värikkäästä virrasta voi ilmestyä jotain melankolian kaltaista?

horse-LOVE

LOVE
Réka Bucsi
Unkari, Ranska 2016 | 15 min

LOVE on lyhytelokuva, jossa kuvataan kolmessa eri luvussa kiintymystä kaukaisen aurinkokunnan vaikutuksen kautta. Abstraktit, haikujen kaltaiset tilanteet paljastavat muutoksen ilmakehässä yhdellä planeetalla, jonka on aiheuttanut muutos painovoimassa ja valossa. Tämä sykkivä planeetta tekee asukkaistaan yhtä toistensa kanssa, vaihtelevilla tavoilla.

The Master

The Master
Riho Unt
Viro 2015 | 18 min

Koira nimeltä Popi ja apina Huhuu odottavat isäntäänsä saapuvaksi kotiin. Eräänä päivänä isäntä ei palaakaan, ja siitä alkaa Popin ja Huhuun yhteinen elämä.