Kansainvälinen kilpailu 4

Näytösajat ja lippukauppa:
Aurinkobaletti, pe 20.00
Jo-Jo Teatteri, la 16.30

work_in_progress_1

Work In Progress – Faces
Tamás Patrovits
Unkari 2015 | 3 min

Graafiset kasvot muuttavat muotoaan toisiksi löydetyillä ja kierrätetyillä esineillä soitetun musiikin tahdissa. Alkuperäiset hiilipiirrokset laatinut taiteilijakollektiivi toimi silmät sidottuina.

lucky3

LUCKY
Kirsten Carina Geißer & Ines Christine Geißer
Saksa 2015 | 11 min

Lucky etsii onnea. Tämä lyhytanimaatio kyseenalaistaa sekä onnellisuuden metsästämisen että sen päämäärän: mitä onni merkitsee yksilölle? Onko epäonnistuminen ainoa vaihtoehto?

Three Fitted Flies
María Álvarez, Elisa Morais
Espanja, Liettua 2015 | 8 min

Paahtava kesä kylässä. Vanha nainen yrittää tuoda edesmenneen miehensä takaisin kieroutuneilla rituaaleilla.

Waiting For the New Year
Vladimir Leschiov
Latvia 2016 | 8 min

Yksinäisen, katuja siivoavan naisen kirje tuntemattomalle henkilölle uudenvuoden päivänä: vuodenaikojen tarkkailuun ja seuraavana uutenavuotena tapahtuvasta ihmeestä unelmointiin käytetty vuosi.

Soil Is Alive
Beatrice Pucci
Italia 2015 | 8 min

Soil Is Alive on synkkä tarina, jossa ei ole sankareita. Se on kuin suurennuslasi, joka antaa meille mahdollisuuden kurkistaa lehtien alle.

How long, not long
Michelle & Uri Kranot
Tanska 2016 | 5 min

Visuaalinen matka, joka haastaa meidät ajattelemaan universaalia kuulumisen tunnetta, joka ei rajoita itseään kaupunkiin, alueeseen tai kansallisiin rajoihin aikana, jolloin muukalaisviha, nationalismi ja suvaitsemattomuus ovat läsnä kaikkialla.

Life with Herman H. Rott
Chintis Lundgren
Viro, Kroatia, Tanska 2015 | 11 min

Herman on rotta, joka asuu yksin sotkuisessa huoneistossaan. Eräänä päivänä hyvin siisti kissa päättää muuttaa asuntoon.

Ships-of-years-past.-CaptainLighthouse

Ships of years past
Georgiy Boguslavskiy
Venäjä 2015 | 15 min

Tämä on hänen viimeinen päivänsä merikapteenina ennen kuin kaksi luisevaa ja ilkeää byrokraattia passittavat hänet maihin. Ja nyt vanha kapteeni on jätetty pienelle saarelle, jossa on tilaa vain Majakalle.