Pikku panorama

Parhaat lapsille (7+) sopivat elokuvat kilpailuun lähetettyjen joukosta.

Näytösajat ja lippukauppa:
Aurinkobaletti, la 10.00
Jo-Jo Teatteri, su 11.30

Ballone di Cannone
Frodo Kuipers
Alankomaat 2015 | 9 min

Illasta toiseen määrätietoinen Eduardo, apunaan huimauksesta kärsivä Loet, esittää hurjapäisiä temppuja sirkuksessa. Kun rikas pormestari saapuu yleisöön, sokaistuu Eduardo ahneudesta ja nostaa panokset hurjiin mittasuhteisiin. Kestävätkö Loetin hermot paineen alla?


Fulfilament
Rhiannon Evans
Iso-Britannia 2015 | 8 min

Kekseliäs nukkeanimaatio, jossa valaistut nuket kuvaavat harhailleen ajatuksen matkaa suureksi ideaksi.

SOME THING
Elena Walf
Saksa 2015 | 7 min

Öljy, kulta ja tuli ovat ylpeiden jättivuorten aarteita. Pieni vuori ei pysy perässä. Hänellä on vain pieni outo ja hyödytön JOKIN.

Zoo Story
Veronika Zacharová
Tsekki 2015 | 4 min

Utelias tyttö on äitinsä kanssa eläintarhassa. Minkä juonen hän punookaan ollakseen ystävällinen yksinäiselle gorillalle, kun äiti on on kiireinen työpuheluidensa kanssa.

JP15-6-9099_still1
Little Shimajiro
Isamu Hirabayashi
Japani 2015 | 9 min

Shimajiro on ilkikurinen pikku tiikeri, joka joutuu ongelmiin, mutta saa apua yllättävältä taholta.

Panic!
Joost Lieuwma, Daan Velsink
Alankomaat 2015 | 6 min

Marja saa autossa panikkikohtauksen. Sammuttihan hän varmasti kaasuhanan? Jäikö vesi juoksemaan? Onko ikkuna lukossa? Kuvitellut virheet kasvavat Marjan pään sisällä absurdeihin mittasuhteisiin.

Kut 01
Corner
Lucija Mrzljak
Viro 2016 | 2 min

Elämä ei ole helppoa kulmassa, jossa kaksi reunaa kohtaavat. Kaikki on geometrisesti suhteellista, kun perspektiivi ja painovoima jekuttavat.

CZ15-1-B24A_still1
First Snow
Lenka Ivancikova
Tsekki 2015 | 14 min

Satu pienestä Siilistä, joka herää yllättäen talviunilta. Utelias Siili lähtee pesästään katselemaan kaunista yötaivasta, mutta yö tuokin lumisateen mukanaan ja ulos vahingossa nukahtanut Siili jää lumen peittoon. Herätessään hän huomaa, että lumi on peittänyt tutut jäljet kotipesälle ja hän joutuu jännittävälle matkalle yrittäessään löytää takaisin kotipesään.