Tarjolla vain tänään!

Kas tässä sisäpiirin vinkit kolmannen festivaalipäivän viettoon.

Tänään tarjolla on lähes kaksikymmentä näytöstä. Älä missaa näitä!

Mustan huumorin värittämä Vanamehe Multikas on virolainen YouTube-hittisarja, joka on hurmannut jo yli neljä miljoonaa katsojaa. Lauantain erikoisnäytöksessä vanhan herran seikkailuja esittelee ohjaaja Peeter Ritso.
Jo-Jo Teatteri klo 13.

Ohjaaja, AD Adrien Merigeau on Ranskan lahja lyhytanimaatiolle. Oscar-ehdokkuuteenkin yltäneen hurmurin Master Class -näytöksessä tutustutaan mösjöön työhön erityisesti irlantilaisiin kansantaruihin perustuvan Song of the Sea -lyhytelokuvan kautta. Lämmin suositus!
Jo-Jo Teatteri klo 14.30

Lentopelosta, turvatarkastuksista ja aikavyöhykkeistä ammentava Mannerlaatta on täysin ilman kameraa toteutettu lettristinen mestariteos. Arvostetulla Ars Fennicalla palkitun Mika Taanilan elokuvasta on sanottu muun muassa seuraavaa: ”Ette tule näkemään mitään yhtä kiinnostavaa – – tämä elokuva on sen luokan mestariteos, että sen tekijä täytyisi upottaa kiehuvaan tervaan!”
Tule, näe ja koe. Vain tänään. Huom! Näytös on englanninkielinen.
Aurinkobaletti klo 16.30.

ANIMAZIONI! Antaudu laadukkaalle italialaiselle nykyanimaatiolle ja nauti kyytipojaksi vaikka lasillinen punaviiniä – Bar Ö:n alkuillan näytöksessä se on mahdollista.
Bar Ö klo 18.30. Vapaa pääsy!
Psst: kurkkaa myös Manillan festivaali-infosta/lipunmyyntipisteessä kaupan olevat ANIMAZIONI-DVD:t!

Näytösten välissä on ehdottoman suotavaa piipahtaa Turun Anikistien ihanaan, omituiseen ja hivenen puistattavaankin taidenäyttelyyn nimeltä Ruokoton puutarha.
Manillan kuvataidekeskus klo 14–18. Vapaa pääsy!

Illan kruunaavat TAFFin viralliset viimeisen illan kestit Dynamossa. Dans-dans!
Vapaa pääsy klo 24 asti, sen jälkeen 4€.