Merimies on erimies

Seitsemän merta seilannut, eläkepäivillään Aurajoen suulle hostellilaivaksi asettunut s/s Bore tarjoaa TAFFin vieraille festivaalimajoitusta mutkattomasti ja miellyttävään hintaan. Festivaaliviikon perjantaina luvassa on myös elokuvallisia elämyksiä kun laivan Baltic-sali muuntuu elokuvateatteriksi ja tarjoilee sikermän parhaita kotimaisia animaatioita vuosien varrelta.

Messinginhohtoinen Laivahostel Borea sijaitsee kävelymatkan päässä Manillan tehdaskorttelista, jossa TAFFin festivaalikeskus sijaitsee. Festivaalivieraat majoittuvat Boreassa välillä 23.–27.8. seuraavasti:

Kahden hengen hytti

1 hh 45€/yö
2 hh 70€/yö

Hintoihin sisältyy majoitus kahden hengen hytissä, liinavaatteet (itse pedattaviksi), pyyhe, kehoa ja mieltä lämmittävä aamusauna sekä herkullinen aamupala ravintola Kristinassa. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Osassa hyteistä on kerrossänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Tarjolla on lisäksi säästöhintaista majoitusta reilaajan hyteissä, joiden wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävässä:

Reilaajan hytti

yhdelle 30e/yö
kahdelle 60e/yö

Hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeen, aamusaunan sekä aamiaisen. Kaikki hytit ovat ikkunallisia ja kerrossängyllisiä.

Varaukset tulee tehdä 10.8.2016 mennessä Laivahostel Borean sähköpostiin, osoitteeseen hostelborea@turku.fi. Varausta tehdessäsi muistathan mainita taikasanan ”TAFF”. Hostelli vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin.

Tarjous on voimassa 10.8.2016 saakka, minkä jälkeen vapaita hyttejä voi vielä tiedustella samaan tarjoushintaan.

Kaikki laivaan!