Työpaja: Milos Tomic

Milos pysty

Festivaalin juryn jäsenenä toimiva Milos Tomic ohjaa animaationtekijöille suunnatun työpajan Ruissalon metsissä. Tomic aloittaa työpajan esittelemällä stop motion -tekniikan perusteita, ja sitten – välittömästi – pukkaa osallistujat kokeilemaan tekniikoita, testaamaan ideoitaan ja ohjaamaan lyhyen lyhyitä animaatioelokuvia studio -nimisen mukavuusalueen ulkopuolella.

Milos Tomic on käsityöläinen, jonka projektit käsittävät niin animaatiota, musiikkia, valokuvausta, kollaasia kuin kuvanveistoa. Tomic on opiskellut sekä ohjausta että animaatiota, ja nuo kokemukset heijastuvat häneen praktiikassaan edelleen. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana Tomic on toiminut riippumattomana elokuvantekijänä, jonka mielenkiinnon kohteisiin lukeutuvat musiikki-improvisaatio, hylättyjen esineiden keräily, kirjoittaminen ja matkustelu. Tomic on tehnyt yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden sekä yhteiskunnan laitamien asukkien kanssa. Hänen töitään on nähty festivaaleilla ja näyttelyissä ympäri maailman.

Työpaja la 26.8. klo 11-14
Osallistumismaksu 20€ maksetaan joko tapahtuman lipputiskillä tai verkossa. Mikäli maksat osallistumisen vasta paikan päällä, varaa paikkasi sähköpostitse sami@taff.fi.
Osallistumismaksuun sisältyy aamiaistarjoilu sekä kuljetukset työpajaan sekä takaisin. Lähtö klo 10.00 Manillan edestä tai klo 10.10 Aurakadulta kaupungintaloa vastapäätä. Paluu n. klo 14.40. Ilmoita noutopaikkasi sami@taff.fi