Sing duu-dul-dei, sing duu-dul-dei

Elokuussa, jahka illat alkavat jälleen hämärtyä ja Suomen ihanin animaatioelokuvafestivaali lähestyä, luvassa on jotakin ihan uutta: TAFF Junior, lasten ikioma elokuvafestivaali, valtaa Logomon!

TAFF Junior tarjoaa eri-ikäisille lapsille sopivia elokuvanäytöksiä, työpajoja, sekä keväällä järjestettävän koulukiertueen, joka ulottuu myös Turun tuolle puolen. Kaikkiaan TAFF Juniorin toivotaan tavoittavan jopa kolme tuhatta lasta ja nuorta.

Esi- ja alakoululaisryhmille TAFF Junior tarjoaa maksuttomia animaatioelokuvanäytöksiä. Kevään koulukiertueelle arvotaan joukko onnekkaita varsinais-suomalaisia koululuokkia, jotka pääsevät osallistumaan festivaaliohjelmiston esivalintaan animaation ammattilaisten avustuksella – omassa luokassaan! Näin myös lapset, joiden kouluilla ei ole mahdollisuutta järjestää kuljetusta festivaalinäytöksiin, pääsevät nauttimaan animaatioelokuvataiteesta sekä kansainvälisen elokuvatapahtuman tunnelmasta.

TAFF Junior järjestetään Logomossa TAFFin aikaan, 23.–27.8. – festivaalin ohjelmisto ja aikataulu tarkentuvat kesän aikana. Koulukiertueelle voi ilmoittautua täällä.

..sing duu-dul-duu-dul-dei!