Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/37/tafffi/public_html/wp-content/plugins/social-share-buttons-by-supsystic/vendor/Rsc/Menu/Page.php on line 228
T niin kuin talkoot - Taff 2017

T niin kuin talkoot

respa

TAFFin talkoolaishaku on nyt auki! Etsimme joukkoomme reippaita ja näppäriä apulaisia festivaalin ajaksi (23.–27.8.) sekä festivaalin aattopäiviksi (21.–22.8.).

Tapahtuman aikana tarjolla on mukavia tehtäviä lipunmyynti- ja infopisteessä, näytösjuontaja-ovihenkilönä, jokapaikanhöylänä eli runnerina sekä saunanlämmittäjänä ja aamukahvin keittäjänä Ruissalon Metsärannassa, jossa ohjaajavieraamme majoittuvat. Festivaalia edeltävinä päivinä tarvitsemme apua erityisesti rakennus- ja somistuspuuhissa.

Talkoolaisena sitoudut tekemään keskimäärin kolme työvuoroa, jotka ovat pääasiassa viiden–kuuden tunnin mittaisia – muun ajan voitkin antautua elokuvaelämyksille ja festivaalitunnelmoinnille! Tarjoamme talkoolaisille leppoisat työolot, festivaalipassin ja -kassin, kahvia ja eväitä työaikana, kansainvälistä festivaalihumua pimenevissä kesäilloissa sekä ikimuistoisen karonkan festivaalin päätteeksi.

Talkoolaishaku on auki heinäkuun loppuun asti, mutta mitä pikemmin toimit, sitä varmemmin pääset mukaan rakentamaan Suomen tuoreinta ja hurmaavinta elokuvatapahtumaa! Kaverukset voivat halutessaan toivoa yhteisiä työaikoja. Ilmoitamme valinnoista kaikille ehdokkaille heinäkuun loppuun mennessä.

–> Täytä lomake täällä <–

Mikäli jokin talkoolaisuuteen liittyvä seikka askarruttaa, suuntaa sähköpostisi osoitteeseen info@taff.fi.

Kuva: Paavo Pykäläinen