Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/37/tafffi/public_html/wp-content/plugins/social-share-buttons-by-supsystic/vendor/Rsc/Menu/Page.php on line 228
TAFF etsii harjoittelijaa - Taff 2017

TAFF etsii harjoittelijaa

harjoitteluhaku

Suomen tuoreimman, hurmaavimman ja kansainvälisimmän animaatioelokuvafestivaalin työryhmään haetaan nyt tehokasta ja reipasta korkeakouluharjoittelijaa. Animaatioalan tuntemus ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on, että henkilöllä pysyy kiireessäkin langat hyppysissä ja hän arvostaa monipuolisia työtehtäviä sekä kansainvälistä työympäristöä. Hakijan eduksi lasketaan kokemus tapahtumatuotannosta tai viestinnällisistä tehtävistä.

Työtehtävät kattavat soveltavin osin kaikki festivaalituotannon osa-alueet ja festivaali tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään ammattilaisten tiiviissä ohjauksessa. Harjoittelijan titteli, työtehtävät, työtunnit ja harjoittelun ajankohta määritellään tarkemmin hakijan kokemuksen, kiinnostuksen kohteiden ja henkilökohtaisten aikataulujen mukaan.

Harjoittelu on palkatonta. Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa CV:n kera sähköpostitse festivaalijohtaja Kimmo Sillanmikolle osoitteeseen kimmo@taff.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Turku Animated Film Festival – TAFF järjestetään kolmatta kertaa 29.8.–2.9.2018. Viisipäiväinen festivaali tarjoaa kaupunkilaisille, kansainvälisille tekijävieraille, koululaisille ja muille animaation ystäville kymmeniä näytöksiä sekä lukuisia oheistapahtumia Turun kesäisissä päivissä ja öissä. Festivaalia järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Turun elokuvatapahtumat ry.