holes

Välkommen till Turku Animated Film Festival!

Turku Animated Film Festival, TAFF, är Finlands yngsta, största och mest charmiga animationsfestival.

TAFF går av stapeln i Åbo 29.8–2.9 2018. Festivalprogrammet erbjuder fem dagar av fyndiga och kompromisslöst individuella animationsfilmer, omsorgsfullt kuraterade tematiska visningar, workshoppar, diskussioner, utställningar och festligheter.

Den tredje upplagan av TAFF lockade 882 regissörer att skicka in sina animerade kortfilmer. 45 filmer från 25 länder har nu valts ut till den internationella tävlingen och i början av september går en av filmerna hem med TAFF’s Grand Prix som är värd €1000. Läs mer här!

Vi ses i augusti!

  

 

NYTT

TAFF fyller på sitt program!

TAFF bjuder in tiotals internationella gäster – en av dem är Jonas Odell, en svensk regissör som har skapat musikvideon för bland annat Rolling Stones, U2 och Franz Ferdinand. (more…)
CONTINUE READING

Nyckelord: Finland, musik, dokumentär

Festivalprogrammet kompletteras! (more…)
CONTINUE READING

TAFF Junior

TAFF Junior är inriktad till barn och unga! (more…)
CONTINUE READING

Turku Animated Film Festival presenterar årets tävlingsfilmer

Den tredje upplagan av Turku Animated Film Festival lockade 882 regissörer att skicka in sina animerade kortfilmer. 45 filmer från 25 länder har nu valts ut till den internationella tävlingen och i början av september går en av filmerna hem…
CONTINUE READING

TAFFs inhemska program firar animationskonstens färggranna mångfald

Den tredje Turku Animated Film Festival ordnas i Åbo den 29.8–2.9 2018. Festivalens finska gäster består av Antonia Ringbom, Pasi “Sleeping” Myllymäki och Malakias. (more…)
CONTINUE READING