Ammattilaiset

Lomake löytyy tämän sivun alalaidasta. Scroll down for form.

4. Turku Animated Film Festival 2019
Festivaalin ajankohta: 21.–25.8.2019
Kilpailuilmoittautuminen on avoinna 2.1.-30.4.

Valinnoista ilmoitetaan heinäkuun aikana.

Ilmoittautuminen Turku Animated Film Festivalin kilpasarjoihin on mahdollista festivaalin sivuilla täällä sekä Reelportissa ja Festhomessa.

 

ESITTELY

Turku Animated Film Festival, tuttavallisemmin TAFF, on tuore, kansainvälinen elokuvafestivaali, joka juhlistaa animaation taidetta ja luovaa mieltä.

Festivaalin kilpasarjat esittelevät rohkean omaperäisiä, tinkimättömiä ja kekseliäitä alle 30 minuutin mittaisia animaatioelokuvia. Kilpailussa on kategoriat kansainvälisille ammattilais- ja opiskelijaelokuville, kotimaisille elokuville sekä junioreille suunnatuille elokuville. Kansainvälisten sarjojen elokuvat kilpailevat sekä tuhannen euron arvoisesta* Grand Prix'stä että Tough Eye -palkinnosta. Lisäksi festivaalilla jaetaan palkinnot parhaalle ammattilais- sekä opiskelijaelokuvalle  ja yleisön suosikkielokuvalle. Kotimaiseen sarjan elokuvat kilpailevat parhaan kotimaisen elokuvn palkinnosta ja TAFF Junior -sarjaan valituille elokuville on myös oma palkintonsa. Kilpasarjojen ohella festivaalin ohjelmisto koostuu huolella kuratoiduista teemanäytöksistä, työpajoista, keskustelutilaisuuksista, näyttelyistä sekä tietenkin juhlallisuuksista. Festivaalille odotetaan jälleen kymmeniä ulkomaisia animaatioalan ammattilaisia.

TAFF on perustettu edistämään animaatioelokuvakulttuuria sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tavoitteenamme on toimia inspiroivana kohtaamispaikkana niin elokuvantekijöille, alan ammattilaisille kuin paikallisille animaatioelokuvan ystäville. Pyrimme niin ikään laajentamaan elokuvanäytöksen konseptia saattamalla yhteen elokuvataidetta sekä muita luovuuden ja viihteen muotoja.

TAFF toteutuu Suomen animaatiopääkaupunki Turussa, Manillan viehättävän rosoisessa tehdaskorttelissa Aurajoen rannalla.

Festivaalia järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Turun elokuvatapahtumat ry.

*palkinnon sponsoroi YLEn Uusi Kino.

Kilpailun säännöt (englanniksi).

 

Lomake:

Huomaathan, että onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostin. Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä kimmo@taff.fi

Please note, that after a successful submission you should receive a confirmation email. If you encounter any problems or wish to submit a large number of films on behalf of a school/studio/distributor please contact kimmo@taff.fi. 

All submitted films will be considered also for international competition. So if the film is Finnish, made by a student or suitable for kids, select one of those boxes
Max. 250 characters
.jpg only, max 2mb.
.jpg only, max 2mb.
.jpg only, max 2mb still
.jpg only, again