TAFFin talkoolaishaku on alkanut!

Etsimme joukkoomme reippaita ja näppäriä talkoolaisia festivaalin ajaksi (21-25.8) sekä festivaalin aattopäiväksi (20.8.). Tapahtuman aikana tarjolla on mukavia tehtäviä muun muassa lipunmyynti- ja infopisteessä, näytösjuontaja-ovihenkilönä, jokapaikanhöylänä eli runnerina sekä saunatonttuna ja aamukahvin keittäjänä Ruissalon Metsärannassa, jossa ohjaajavieraamme majoittuvat. Tarvitsemme apua erityisesti rakennus- ja somistuspuuhissa festivaalia edeltävänä päivänä sekä ohjelmien ja julisteiden jakelussa aiemmin elokuussa.

Talkoolaisena sitoudut tekemään noin viisitoista tuntia töitä, vuorot ovat pääasiassa kolmen–kuuden tunnin mittaisia – muun ajan voit antautua elokuvaelämyksille ja festivaalitunnelmoinnille! Työvuorot ovat pääasiassa klo 9–22 välillä. Tarjoamme talkoolaisille mukavat työolot, festivaalipassin ja -kassin, kahvia ja VG Wokin herkullisia eväitä työaikana, kansainvälistä festivaalihumua pimenevissä kesäilloissa sekä ikimuistoisen karonkan festivaalin päätteeksi.

Talkoolaishaku on auki heinäkuun loppuun asti, mutta mitä pikemmin toimit, sitä varmemmin pääset mukaan rakentamaan Suomen raikkainta ja hurmaavinta elokuvatapahtumaa! Kaverukset voivat halutessaan toivoa yhteisiä työaikoja. Ilmoitamme valinnoista kaikille ehdokkaille heinäkuun loppuun mennessä.

–> Täytä lomake täällä <–

 

Tehtävien kuvaukset: 

Rakennus / purku / siivous: 
20.8 iltapäivästä rakennetaan festivaalia ja koristellaan Manillaa. Tapahtuman jälkeen siistitään paikka. 

Vieraiden hostaus / catering / saunan lämmitys:
Majoitusvastaavat pitävät huolta festivaalin kutsuvieraista mökkimajoituksessa Ruissalossa. Tehtäviin kuuluvat aamupalasta ja pikkupurtavista huolehtiminen, saunan lämmitys ja muut pienet mökkiaskareet.

Tekniikka:
Tekniikan henkilöt huolehtivat näytösten esitystekniikasta, eli varmistavat, että kuva näkyy ja ääni kuuluu.

Runneri / kuljettaja:
Tapahtumassa on paikalla runsaasti festivaalivieraita, jotka liikkuvat Ruissalon majoituksesta kaupunkiin sekä tapahtumapaikkojen välillä. Kuljettajien käytössä on henkilöauto, jolla matkat hoituvat mukavasti. Vieraiden lisäksi tapahtuman aikana kuljetetaan kaikenlaista tarpeistoa sekä haetaan festaripäivien talkooruoat Manillaan.

Lipunmyynti / info: 
Infopisteessä myydään elokuvanäytösten pääsylippuja ja TAFFin hienoja kangaskasseja sekä vastataan monenlaisiin kiperiin kysymyksiin.

Näytösjuontaja / ovihenkilö:
Ovihenkilöt tarkastavat kävijöiden pääsyliput sekä laskevat sisään tulevat kävijät. Näytösten alussa varmistetaan, onko esitettävien animaatioiden tekijöitä paikalla ja esitellään heidät yleisölle. 

Jakelu: 
Ennen festivaalia julisteet, ohjelmat jne. jaetaan Turussa. 

 

Mikäli jokin talkoolaisuuteen liittyvä seikka askarruttaa, suuntaa sähköpostisi osoitteeseen info@taff.fi.

Kuva: Paavo Pykäläinen