TAFFin talkoolaishaku on alkanut!

Etsimme joukkoomme reippaita ja näppäriä talkoolaisia festivaalin ajaksi 29.8–2.9. sekä festivaalin aattopäiväksi 28.8. Tapahtuman aikana tarjolla on mukavia tehtäviä muun muassa lipunmyynti- ja infopisteessä, näytösjuontaja-ovihenkilönä, jokapaikanhöylänä eli runnerina sekä saunatonttuna ja aamukahvin keittäjänä Ruissalon Metsärannassa, jossa ohjaajavieraamme majoittuvat. Festivaalia edeltävänä päivänä tarvitsemme apua erityisesti rakennus- ja somistuspuuhissa.

Talkoolaisena sitoudut tekemään keskimäärin kolme työvuoroa, jotka ovat pääasiassa viiden–kuuden  tunnin mittaisia – muun ajan voit antautua elokuvaelämyksille ja festivaalitunnelmoinnille! Työvuorot ovat pääasiassa klo 9–22 välillä. Tarjoamme talkoolaisille mukavat työolot, festivaalipassin ja -kassin, kahvia ja VG Wokin herkullisia eväitä työaikana, kansainvälistä festivaalihumua pimenevissä kesäilloissa sekä ikimuistoisen karonkan festivaalin päätteeksi.

Talkoolaishaku on auki heinäkuun loppuun asti, mutta mitä pikemmin toimit, sitä varmemmin pääset mukaan rakentamaan Suomen hurmaavinta elokuvatapahtumaa! Kaverukset voivat halutessaan toivoa yhteisiä työaikoja. Ilmoitamme valinnoista kaikille ehdokkaille viimeistään haun päätyttyä.

–> Täytä lomake täällä <–

Mikäli jokin talkoolaisuuteen liittyvä seikka askarruttaa, suuntaa sähköpostisi osoitteeseen info@taff.fi.