Ideasta teokseksi -paneeli – ilmoittaudu yleisöksi!

Tervetuloa ’’Ideasta valmiiksi ohjelmaksi’’ -paneeliin! TAFF Pron industry-päivässä tekijät keskustelevat siitä, mitä kaikkea tuotannossa tapahtuu, kun idea kehittyy valmiiksi teokseksi. Keskustelussa puidaan ohjelmantekemisen yksityiskohtia alkuinspiraatiosta rahoituksen hankkimiseen, herkullisimpiin kauhunhetkiin ja mahtavimpiin onnenpotkuihin!

Perjantai 28.8. klo 13-14.30.

Tapahtumaa voi seurata niin Manillan viinatehtaalla kuin verkossa Zoomista. Ilmoittaudu paneelin yleisöksi täältä viimeistään 24.8.

Muista myös muu TAFF Pron ohjelma. Varaa liput elokuvanäyöksiin ja ilmoittaudu kaikkeen ammattilaisohjelmaan ennakkoon viimeistään maanantaina 24.8!

Panelistit

Juha Fiilin, sarjakuva-animaatio Divine Consultantsin kehittäjä

Divine Consultants on suomalais-irlantilais-brittiläisenä tuotantona tehty sarjakuva-animaatio. Sen päähenkilö on 16-vuotias Joy. Hän elää kahtia jakautuneessa maailmassa, jossa kaikkien on pakko valita puolensa. Osalle kansasta tämä maailma on utopia eli ihanneyhteiskunta, ja toisille sen täydellinen vastakohta, dystopia. Sarjakuva-animaatiosta on kehitteillä myös animaatiosarja.

Divine Consultants -sarja

Divine Consultants

Ami Lindholm, animaatio-ohjaaja

Ami Lindholmin ”Oodin Äidit” on kosketukseen pohjautuva sarja Oodin
Kuution älyseinille projisoituja animoituja hetkiä, aiheenaan
vanhemmuus ja väsyttävä lapsiperheen arki. Piirrosanimoidussa
teoksessa väsyneet äidit uupuvat arjessa, kunnes katsoja saapuu
avuksi. Äiti virkistyy ja jaksaa taas.

Oodin äidit -näyttely

Ami Lindholmin nettisivut

Ami Lindolm: Oodin äidit.

Sami Timonen, Iron Danger -pelin luoja

Iron Danger: Shard of Time on Kalevalasta ja muista pohjoismaisista kansantaruista inspiraatiota ammentanut taktinen aikamanipulaatiopeli. 

Pelattava demo / Steam-sivut

https://irondanger.com/ 

Iron Danger

Suomen ihastuttavin animaatioelokuvafestivaali Turku Animated Film Festival on tänä vuonna elokuva-alan ammattilaisille suunnattu TAFF Pro. Nyt ensimmäistä kertaa Turun Manillassa ja verkossa järjestettävän TAFF Pron teemana on animaation ja dokumentin yhdistäminen. 

TAFF Pron viimeinen päivä perjantai on varattu kokonaan kotimaisen animaation ammattilaisten osaamisen esittelyyn, verkostoitumiseen ja yhteistoimintaan. TAFF Prossa kotimainen animaatiokenttä saa vahvistaa ja näyttää osaamistaan: tapahtuma sisältää palkittujen, kansainvälisten tekijöiden luentoja, tuotantoyhtiöiden kanssa verkostoitumista, paneelikeskustelun ja näytöksiä. Kaikki ammattilaisohjelma on maksutonta.

Kaikkeen ammattilaisohjelmaan tulee ilmoittautua ennakkoon, sillä haluamme tehdä TAFF Prosta niin turvallisen kuin mahdollista. Ilmoittautuminen on käynnissä maanantaihin 24.8.2020 asti.