Tule tekemään TAFFia

Turku Animated Film Festival järjestetään fyysisenä tapahtumana Manillan kulttuurikeskuksessa 25.-29.8.2021. Vuodesta 2016 alkaen järjestetty festivaali on kasvanut yhdeksi maamme kansainvälisesti merkittävimmistä lyhytelokuvatapahtumista sekä suurimmaksi animaatiotapahtumaksi. Festivaalilla on perinteisesti vieraillut paikallisten katsojien lisäksi myös kymmeniä kansainvälisiä elokuvantekijöitä. Tänä vuonna haluamme tarjota turkulaisille ja muille kotimaan matkailijoille leppoisaa ja turvallista elokuvafestaritunnelmaa laadukkaiden lyhytanimaatioiden äärellä.

Haemme festivaalin työryhmään muutamaa avainhenkilöä toteuttamaan tapahtumaa.

  • Etsimme yhtä tuottajaa vastaamaan festivaalin ja siihen liittyvien tapahtumien järjestelyistä. Etsimällämme tuottajalla on jo jonkin verran näyttöjä tapahtumatuotannosta sekä projektihallinnasta.
  • Haemme myös korkeakouluharjoittelijaa tuotantoon. Tuotantoharjoittelijan tehtävät määräytyvät osaamisen ja kykyjen mukaan, etsimme ensisijaisesti media-alan tai kulttuurituotannon harjoittelijaa.
  • Lisäksi haemme korkeakouluharjoittelijaa viestintään. Viestintäharjoittelijalta toivomme erityisesti kiinnostusta ja mahdollisesti jopa perehtyneisyyttä digitaalisiin julkaisukanaviin ja InDesignin käyttöön sekä sujuvaa somen käyttöä.

Kaikkiin tehtäviin edellytetään ensisijaisesti optimistista suhtautumista haasteisiin, halua oppia uutta sekä valmiutta tarttua vaihteleviinkin tehtäviin. Etänä toimivana organisaationa odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voit siis tehdä työtä tapahtumaviikkoa lukuunottamatta miltä paikkakunnalta tahansa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä cv:si sekä tiivis hakemus, jossa kerrot mitä toisit organisaatiomme ja miksi haluat juuri meille, osoitteeseen kimmo@taff.fi viimeistään 7.5.2021. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Tehtävät ovat projektiluontoisia ja osa-aikaisia. Toiveissa on, että valitut henkilöt pystyvät aloittamaan toukokuun aikana. Palkkaus ja työn tai harjoittelun kesto määräytyy hakijan tehtävien ja aiemman kokemuksen mukaisesti.