Junior 7+

Näytöksen kesto: 1 h

Esitettävät elokuvat

Ignas Meilūnas:

Matilda and the Spare Head

Liettua, 2020. 13 minuuttia.

Matilda haluaa olla maailman fiksuin ihminen.

Eric Montchaud:

A Stone in the Shoe
(Un Caillou dans la Chaussure)

Ranska, 2020. 11 minuuttia.

Oppilas tulee luokkaan ensimmäistä kertaa. Tämä oppilas on kuitenkin erilainen kuin muut, hän on sammakko jänisten luokassa.

Anastasia Melikhova:

Beginning of the Light
(Начало света)

Venäjä, 2020. 6 minuuttia.

Tarina perustuu auringon ja kuun luomismyyttiin. Maailmassa on iltahämärä. Ei ole valoa tai varjoa. Kaksoset, veli ja sisko, kasvattavat puun ja eräänä päivänä ensimmäinen lehti ilmestyy.

Joana Rosa Bragança:

Tide
(Maré)

Portugali, 2019. 14 minuuttia.

Meren aaltojen tuoma suuri ja mahtava olento löytää mukavan ja luonnonkauniin paikan, rakentaa siitä kotinsa, ja ryhtyy paikan vartijaksi ja sieluksi. Siellä hän tapaa iloisen pienen pojan, jonka kanssa hän luo ystävyyden, joka syntyy heidän jakamastaan nautinnosta luonnon kanssa harmoniassa elämiseen. Mutta eräänä päivänä rauhaa uhkaa saastuttava ja äänekäs aalto.

Dina Velikovskaya:

TIES

Saksa, 2019. 8 minuuttia.

Vanhempien ja lapsen välillä on vahva yhteys. Nuori nainen lähtee lapsuudenkodistaan nähdäkseen maailmaa. Mutta hänen vanhempiensa maailma on niin vahvasti yhteydessä häneen, että lähtemällä hän asettaa sen vaaraan. Tämä yhteys voi olla myös tuhoava.

Yawen Zheng:

Kiko and the Animals
(Kiko et les animaux)

Ranska, 2020. 7 minuuttia.

Kiko on painajainen kaikille eläimille. Hän kiusaa niitä koko ajan, jopa pienintä hiirtä, joka ei voi paeta häntä! Miten eläimet voisivat saada äänensä kuuluviin ja hänet ymmärtämään, että ne ovat juuri niin kuin hän, kykeneväisiä tunteisiin ja rakkauteen ja kunnioituksen arvoisia?