Kansainvälinen kilpailu 7

Näytöksen kesto: 1 h 20 min

Esitettävät elokuvat

Kirill Khachaturov:

Naked

Venäjä, 2019. 15 minuuttia.

Jossakin Itä-Euroopassa laboratoriovahingon takia sankari saa supervoimat, joita hän ei halua. Sankari ei tahdo olla supersankari, pelastaa maailmaa vihollisilta; hän tahtoo elää kuten ennenkin muuttamatta mitään. Tilanne vaikeutuu, sillä hänen tullessa tietoiseksi voimistaan, aiheuttaa se ongelmia hänen arkielämässään. Jäätyään jumiin hissiin, hän tapaa tytön, joka pitää hänestä ja tahtoo auttaa.

Francisca Villela:

We Have Everything

Chile, 2020. 5 minuuttia.

Laukku, talo ja se, mitä tapahtuu sisällä: hyvästejä ja alkuja, salaisia viestejä, aika, taikauskoa, lupauksia, makuja ja prototyyppejä.

Alexandre Siqueira:

Purpleboy

Portugali, 2019. 14 minuuttia.

Oscar on lapsi, joka versoaa vanhempiensa puutarhasta. Kukaan ei tiedä hänen sukupuoltaan, mutta hän omaksuu maskuliinisuuden ilmentämisen. Eräänä päivänä Oscar elää epätavallisen mutta kivuliaan seikkailun autoritäärisessä ja sortavassa maailmassa. Saako hän identiteetilleen kovasti kaipaamaansa tunnustusta?

Ada Güvenir :

WOULD YOU PLEASE?

Belgia, 2020. 5 minuuttia.

Nykypäivän rakkaustarina, oikeassa paikassa väärään aikaan.

Izibene Oñederra :

Lursaguak (Scenes from life)
(Lursaguak (Escenas de vida))

Espanja, 2019. 12 minuuttia.

Kuten Hélène Cixous sanoi, elämme aikana, jolloin miljoonat tuntemattomien lajien myyrät horjuttavat ikiaikaisen kulttuurin käsitteellistä perustaa.

Atsushi Wada:

My Exercise

Japani, 2020. 3 minuuttia.

Poika tekee harjoituksia koiransa kanssa.

Leonid Shmelkov:

Room with a Sea View

Viro, 2020. 12 minuuttia.

Herbert saapuu merenrantakaupunkiin pitkälle työmatkalle. Hän rakastuu vahingossa kummalliseen ja kauniiseen myyjättäreen kukkakaupassa. Hän hoitaa unettomuuttaan katsomalla biljardia televisiosta. Mutta nyt se ei enää auta. Hänen pakkomielteinen intohimonsa pitää hänet hereillä.

Silvain Monney, Samuel Patthey:

Ecorce

Sveitsi, 2020. 15 minuuttia.

Murtunut materiaali, joka näyttää kaarnalta. Aika näyttää pysähtyneen huvilan ympärillä, kunnes yllättäen siluetti kulkee ohi. Rakennuksen sisältä löydämme heikentyneitä ruumiita, sairaanhoitajia ja mustan kissan. Tunteita ja tuoksuja -jakson sekä jogurtin välissä seuraamme ajan kulkua, hitaasti, toistuvasti. Vain krusifiksit, radiot ja nuket, joita pidetään jäännöksinä huoneissa, vaikuttavat vastustavan aikaa. Sitten yllättäen kuuluu kova rysähdys.