Kotimainen Kilpailu

Esitysajat

Manilla-teatteri,
perjantai 26.08.2022
-
8€ Osta lippuja

Manilla-teatteri,
lauantai 27.08.2022
-
8€ Osta lippuja

Näytöksen kesto: 1 h 20 min

Esitettävät elokuvat

Tomi Niko Krister Malkki:

Tulen lumous

Suomi, 2022. 10 minuuttia.

Tulen, rakkauden ja kuoleman mysteerit.

Lauri Ketonen, Konsta Verta:

Takamaan tapauksia

Suomi, 2021. 13 minuuttia.

Vanhat sadut yliluonnollisista ilmiöistä ovat osa suomalaista kulttuuriperintöä. Palava kettu säikäyttää tiehensä kenet tahansa, leijuva tulipalo jähmettää ihmettelemään ja vihaiset revontulet polttavat hiukset päästä.

Katariina Anna Maria Haukka:

Paperi

Suomi, 2022. 5 minuuttia.

Paperi karkaa Marjalta. Hän yrittää kesyttää paperin kaikin keinoin. Mutta vain paperin ymmärtäminen voi paljastaa sen todellisen luonteen.

Mika Koskinen:

Kirjeitä Parkkimäentielle

Suomi, 2022. 8 minuuttia.

Kaikkein suurin on rakkaus. Ohjaajan isovanhempien kirjeet keskustelevat vuosisatojen ajan. Aika kuluu ja lopulta vain yksi jää ikuiseen kaipuuseen.

Sirpa Kristiina Loivarinne:

Mona

Suomi, 2022. 6 minuuttia.

Rikosaalto on iskenyt Taidemuseoon. Se keskittyy tiettyyn tauluun, joka on miehen tosirakkaus. Mikä voisi pelastaa rakkauden?

Iiti Yli-Harja:

Kaikki äitini puhelut

Suomi, 2021. 10 minuuttia.

Hengästyttävässä, mutta lämminhenkisessä dokumenttielokuvassa tutustumme 54-vuotiaaseen äitiini Maijaan hänelle taukoamatta saapuvien puheluiden kautta. Näemme miten hän selviää elämänsä haasteista, kuten alkoholismista, vaativista perheenjäsenistä, autismista ja erilaisista absurdeista tilanteista, jotka tuntuvat seuraavan häntä.

Iida-Sofia Kivistö:

Olit mun unessa

Suomi, 2021. 4 minuuttia.

Nainen nukahtaa rankkasateen ropinaan. Hän tapaa unessa vanhan ystävänsä, sielunkumppaninsa. Ystävä ilmestyy unessa ensin linnun hahmossa, mutta mitä syvemmälle uneen mennään, sitä paremmin kaivatut kasvot alkavat muistua hänen mieleensä.

Aleksi Mäkelä:

Heinola

Suomi, 2021. 7 minuuttia.

Moottorivenematkalla suomalaisen järvimaiseman läpi poika tutustuu ympäristöön isoisän ohjeistuksella. Matkan aikana poika aikuistuu ja lopulta kaksikko saapuvat päämääräänsä, jossa heidän tiensä erkanevat.

Robert Lönnqvist:

Bad to the Boner

Suomi, 2021. 19 minuuttia.

Boner viettää kaiken aikansa tietokoneella tekemättä mitään. Mutta yhtenä päivänä kaikki muuttuu, kun Bonerin yksinhuoltajaäiti ei palaa kauppareissultaan kotiin ja Boner nääntyy nälkään. Kun viimeisellä tuomiolla kumpikaan, Kapu tai Kuumajalka-Paholainen, eivät huoli Bonerin sielua omakseen, lähetetään hänet haudan lepoon. Märkä uni Kuumajalka-Paholaisesta kuitenkin herättää Bonerin ikiunesta ja ensimmäistä kertaa Boner tuntee elävänsä. Alkaa seikkailu kohti paholaisen rakastelua.

Esitysajat

Manilla-teatteri,
perjantai 26.08.2022
-
8€ Osta lippuja

Manilla-teatteri,
lauantai 27.08.2022
-
8€ Osta lippuja