12.12.2022

Kahdeksas Turku Animated Film Festival järjestetään Manillan Kulttuuritehtaalla 23.-27.8.2023. Vuodesta 2016 alkaen järjestetty festivaali on kasvanut yhdeksi maamme kansainvälisesti merkittävimmistä lyhytelokuvatapahtumista sekä suurimmaksi animaatiotapahtumaksi. Festivaalilla on perinteisesti vieraillut paikallisten katsojien lisäksi myös kymmeniä kansainvälisiä elokuvantekijöitä.

Haemme nyt festivaalin työryhmään tuottajaa toteuttamaan tapahtumaa. 

·  Tuottaja vastaa festivaalin ja siihen liittyvien tapahtumien järjestelyistä, tapahtuman budjetista sekä festivaalin tuotantotiimin rekrytoinnista yhdessä muun työryhmän kanssa. Etsimällämme tuottajalla on jo näyttöjä tapahtumatuotannosta sekä projektinhallinnasta. Aiempi kokemus rahoitushakemuksista ja yhteistyökumppanuuksien kehittämisestä katsotaan eduksi.

·  Tehtävään edellytetään ensisijaisesti optimistista suhtautumista haasteisiin, halua oppia uutta sekä valmiutta tarttua vaihteleviinkin tehtäviin. Etänä toimivana organisaationa odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voit siis tehdä työtä tapahtumaviikkoa lukuunottamatta miltä paikkakunnalta tahansa.

 Mikäli kiinnostuit, lähetä cv:si sekä hakemus, jossa kerrot mitä toisit organisaatiomme ja miksi haluat juuri meille, osoitteeseen info@taff.fi viimeistään su 15.1.2023. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Työ on projektiluontoisia ja osa-aikaista, ja palkkaus sovitaan erikseen. Työtä on vuodessa n. 3kk edestä, ja elokuussa täysipäiväisesti. Toiveissa on, että valittu henkilö pystyy aloittamaan helmi-maaliskuun aikana.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Anna Jauhola, anna@taff.fi / 040 6711713