20.06.2023

Liity TAFFin talkooporukkaan!

TAFF etsii tämän vuoden talkootiimiin uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja! Tarvetta on monenlaiseen hommaan lipunmyynnistä ja pystytyksestä valokuvaukseen. Alla näet listan kaikista tehtävistä. Paria erityispestiä lukuunottamatta et tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta, vaan opastamme vapaaehtoiset tehtäviinsä.

TAFFin vapaaehtoisena pääset osaksi festivaalin rakentamista lämpimässä ja hauskassa seurassa. Festivaali tarjoaa vapaaehtoisille juomat ja murkinat, vapaan pääsyn kaikkiin näytöksiin vuorojen ulkopuolella sekä karonkan festivaalin lopuksi. Halukkaat saavat kirjallisen talkoolaistodistuksen.

Tavoitteenamme on tarjota mukavan rento ja turvallinen tapahtuma kaikille ja kuulemme mielellämme myös talkoolaisten omia näkemyksiä ja kokemuksia festivaalilla työskentelystä. Odotamme talkoolaistemme sitoutuvan kolmeen noin 5:n tunnin vuoroon. Muista mainita hakemuksessa, jos haluat samaan vuoroon ystäväsi kanssa!

Tervetuloa tekemään vuoden ilahduttavinta tapahtumaa!

 

Täytä talkoolaishaku täällä!

Tällä lomakkeella TAFF (Turun elokuvatapahtumat ry) kerää tietoja festivaalin talkootyöntekijöiksi hakevista henkilöistä. Kerättyjä tietoja pääsevät tarkastelemaan vain festivaalin työntekijät ja niitä säilytetään vain tarpeellisen ajan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää talkootehtäviin ja hakemiseen liittyen, laita viestiä talkoo@taff.fi.

 

Tehtävien kuvaukset:

 

  • Rakennus / purku / siivous / somistus:

Festivaalia edeltävänä päivänä rakennetaan festivaalia ja koristellaan Manillaa. Tapahtuman jälkeen siistitään paikka.

  • Tekniikka:

Tekniikan henkilöt huolehtivat näytösten esitystekniikasta, eli varmistavat, että kuva näkyy ja ääni kuuluu.

  • Runneri:

Runneri tekee mitä tarvitaan: vie, tuo, hoitaa ja säätää, silloin kun tarve on.

  • Kuljettaja:

Kuljettajien käytössä on henkilöauto, jolla tapahtuman aikana kuljetetaan kaikenlaista tarpeistoa. B-ajokortti vaaditaan.

  • Lipunmyynti / info:

Infopisteessä myydään elokuvanäytösten pääsylippuja ja TAFF:in hienoja kangaskasseja sekä vastataan monenlaisiin kiperiin kysymyksiin.

  • Ovihenkilö / näytösjuontaja:

Ovihenkilöt tarkastavat kävijöiden pääsyliput ja huolehtivat käytännön sujumisesta näytösten alussa ja lopussa. Näytösjuontajan roolissa esitellään mahdollisesti paikalla olevat tekijät.

  • Järjestyksenvalvoja:

Järjestyksenvalvojat valvovat oheistapahtumien sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vastaavat niissä asiakkailla nousseisiin huoliin. Järjestäjänvalvojakortti vaaditaan.

  • Vierasvastaava:

Vierasvastaavan tehtävä on huolehtia erityisesti kansainvälisten vieraidemme vierailulla nousevista tarpeista ja kysymyksistä. Hyvä englanninkielen taito on tässä tehtävässä must, mutta muukin kielitaito on avuksi.

  • Jakelu:

Jakelijat auttavat jakamaan markkinointimateriaalia eri puolille Turkua sekä muihin suuriin kaupunkeihin ennen festivaalia.

  • Valokuvaaja

Valokuvaajat kuvaavat sekä editoivat kuvia festivaalin aikana niin tapahtumien aikana kuin niiden ulkopuolella. Kuvaajat tarvitsevat omat välineet. Lähetäthän kompaktin portfolion osoitteeseen talkoo@taff.fi .

Täytä talkoolaishaku täällä!