11.06.2024

TAFF Pro tarjoilee korkealaatuista ohjelmaa ammattilaisille ja opiskelijoille

TAFF järjestetään yhdeksättä kertaa viehättävällä Manillan kulttuuritehtaalla 21.–25.8.2024, ja myös alan tekijöiden suosima TAFF Pro tulee jälleen! Festivaaliviikon aikana, torstaina 22.8. ja perjantaina 23.8., toteutettavassa tapahtumassa on tarjolla ohjelmaa animaatio- ja elokuva-alan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Luentoja TAFF Pro:ssa pitävät ansioituneet vieraat, joihin lukeutuvat käsikirjoittaja Leo Viirret, ruotsalainen animaatiotaiteilija Niki Lindroth von Bahr ja animaatio-ohjaajana tunnettu Katariina Lillqvist. Ohjelmassa on lisäksi ainutlaatuinen Viirteen järjestämä käsikirjoitustyöpaja sekä paneelikeskustelu, johon Lindroth von Bahrin ohella osallistuvat kirjailija-ohjaaja Katja Kettu ja elokuvantekijä CHRZU. TAFF Pro huipentuu kuratoituun erikoisnäytökseen, jonka teemana on sopeutuminen.

TAFF Pro:n tarkka ohjelma julkaistaan heinäkuussa.

Ohjelman järjestelyitä tukevat Animaatiokilta, AVEK, Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto ja Suomen elokuvasäätiö.

Mitä, missä ja milloin? 

MITÄ: Ammattilaisluentoja, käsikirjoitustyöpaja ja muuta hauskaa ammattilaisille ja opiskelijoille

MISSÄ: Viinatehdas @ Manillan kulttuuritehdas (Itäinen Rantakatu 64b, 20810 Turku)

MILLOIN: to 22.8. ja pe 23.8.

Akkreditointi

Animaatio-, elokuva- ja taidealojen ammattilaiset ja opiskelijat voivat hakea akkreditointia festivaalille. Akkreditoituneena voit ostaa TAFFin festivaalipassin alennettuun 30 € hintaan. Passi tulee ostaa paikan päältä festivaalin lippupisteeltä, jossa akkreditointistatus tarkastetaan. Festivaalipassilla pääset osallistumaan kaikkiin näytöksiin sekä monipuoliseen TAFF Pro -ohjelmaan! Akkreditointi avautuu tällä sivulla heinäkuun aikana.

Tule mukaan ja vietä inspiroiva kesäpäivä hurmaavassa miljöössä muiden animaationnälkäisten kanssa!