14.06.2022

TAFFin talkoolaishaku aukeaa!

TAFFin talkoolaishaku on auki! Etsimme 24.–28.8. järjestettävälle festivaalille innokkaita ja toimeliaita apukäsiä sekä festivaalin ajaksi, mutta myös sitä ennen.

Festivaalilla on tarvetta monenlaiselle tekijälle ja osaamiselle, mutta aiempaa kokemusta tai pohjakoulutusta ei vaadita. Ohjeistamme kaikki talkoolaiset tehtäviinsä. Talkoolaiset pääsevät osallistumaan festivaalin tekemiseen mm. lipunmyynnissä ja infopisteessä, ovihenkilöinä sekä festivaalin rakennuksen ja tekniikan apulaisina. Tarvetta on myös festivaalin aikaisille “jokapaikanhöylille” eli runnereille.

Tarjoamme talkoolaisille kulttuurintäyteisen ja yhteisöllisen festivaalikokemuksen lisäksi vapaan pääsyn näytöksiin oman työvuoron ulkopuolella, ruokaisaa purtavaa ja virvokkeita sekä tietysti karonkan festivaalin päätyttyä. Halutessasi saat myös työtodistuksen.

Talkoolaisten toivotaan antavan työaikaansa festivaalille 3 vuoron / reilun 15 tunnin verran, muun ajan jäädessä vapaasti festivaalin antimista ja tunnelmasta nauttimiseen. Talkoovuorot pyritään rakentamaan leppoisiksi – hampaat irvessä ja hiki hatussa ei tarvitse kenenkään töitä huhkia! Voit myös ilmoittaa lomakkeella, jos haluat päästä ystäväsi kanssa samoihin vuoroihin.

HAKULOMAKE

Tällä lomakkeella TAFF (Turun elokuvatapahtumat ry) kerää tietoja festivaalin vapaaehtoistyöntekijöiksi hakevista henkilöistä. Kerättyjä tietoja pääsevät tarkastelemaan vain festivaalin työntekijät ja niitä säilytetään vain tarpeellisen ajan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää vapaaehtoisuuteen ja hakemiseen liittyen, laita viestiä info@taff.fi.

 

Tehtävien kuvaukset:

 

  • Rakennus / purku / siivous / somistus:

Festivaalia edeltävänä päivänä rakennetaan festivaalia ja koristellaan Manillaa. Tapahtuman jälkeen siistitään paikka.

  • Tekniikka:

Tekniikan henkilöt huolehtivat näytösten esitystekniikasta, eli varmistavat, että kuva näkyy ja ääni kuuluu.

  • Runneri:

Runneri tekee mitä tarvitaan: vie, tuo, hoitaa ja säätää, silloin kun tarve on.

  • Kuljettaja:

Kuljettajien käytössä on henkilöauto, jolla tapahtuman aikana kuljetetaan kaikenlaista tarpeistoa. B-ajokortti vaaditaan.

  • Lipunmyynti / info:

Infopisteessä myydään elokuvanäytösten pääsylippuja ja TAFF:in hienoja kangaskasseja sekä vastataan monenlaisiin kiperiin kysymyksiin.

  • Ovihenkilö / näytösjuontaja:

Ovihenkilöt tarkastavat kävijöiden pääsyliput ja huolehtivat käytännön sujumisesta näytösten alussa ja lopussa. Näytösjuontajan roolissa esitellään mahdollisesti paikalla olevat tekijät.

  • Järjestyksenvalvoja:

Järjestyksenvalvojat valvovat oheistapahtumien sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vastaavat niissä asiakkailla nousseisiin huoliin. Järjestäjänvalvojakortti vaaditaan.

  • Vierasvastaava:

Vierasvastaavan tehtävä on huolehtia erityisesti kansainvälisten vieraidemme vierailulla nousevista tarpeista ja kysymyksistä. Hyvä englanninkielen taito on tässä tehtävässä must, mutta muukin kielitaito on avuksi.

  • Jakelu:

Jakelijat auttavat jakamaan markkinointimateriaalia eri puolille kaupunkia ennen festivaalia.

  • Valokuvaaja

Valokuvaajat kuvaavat sekä editoivat kuvia festivaalin aikana niin tapahtumien aikana kuin niiden ulkopuolella. Kuvaajat tarvitsevat omat välineet. Lähetäthän kompaktin portfolion osoitteeseen info@taff.fi .