11.08.2022

TAFFin torstain ja perjantain päiväohjelma on ammattilaisille

Kaksipäiväinen TAFF Pro kokoaa yhteen kotimaiset ja ulkomaiset animaattorit ja muut animaation parissa työskentelevät. TAFF Pro pyrkii edistämään animaatiokentän elinvoimaisuutta ja tarjoaa uusia ideoita sekä kontakteja alan toimijoille ja opiskelijoille. Tämän vuoden teemana on sarjakuvan ja animaation yhdistäminen. Pro-ohjelma koostuu mestarikursseista ja paneeleista sekä sarjakuvateemaisista elokuvanäytöksistä.

Voit lukea lisää TAFF Prosta sekä hakea ammattilaisakkreditointia ammattilaissivultamme.

Mestarikursseissa kuullaan suoraan sarjakuvaa ja animaatiota yhdistäviltä taiteilijoilta heidän kokemuksistaan ja prosesseistaan. Paneelikeskusteluissa tarkastellaan animaation ja sarjakuvan yhteneväisyyttä sekä perehdytään tuotannollisiin ja tekijänoikeudellisiin kysymyksiin. Keskustelussa esiin nousevat pohdinnat ja kokemukset tekijänoikeuksista, tuotantotiimin kanssa työskentelystä sekä kuinka toimia, jos haluaa sarjakuvastaan animaatioelokuvan. Paneelissa tarkastellaan aihetta niin tekijöiden, tuotannon kuin tekijänoikeuksien näkökulmasta.

TAFF Pron ohjelman näet täältä.

TAFF Pro-ohjelman ensisijainen kieli on englanti. Kysymyksiä panelisteille ja mestarikurssin vetäjille voi esittää myös suomeksi.