TAFF Junior

TAFF Junior on perheen pienimmille, koululaisille ja kaikille sydämeltään nuorille suunnattu kilpasarjamme, jonka näytökset on suunniteltu nuorempien katsojien toiveita ja tarpeita silmällä pitäen. Junior-sarjamme tarjoaa lapsille ja nuorille näkymiä ympäri maailmaa sekä innostavan ja turvallisen ympäristön harjoitella kulttuurikokemuksia.

Junior 1 ja 2 -näytökset soveltuvat kaikenikäisille katsojille. Junior 3 -näytös sisältää dialogia englanniksi sekä vaikeampia aiheita (mm. vanhemman kuolema), joten suosittelemme sitä yli 12-vuotiaille sekä jo jonkin verran englantia taitaville kavereille.

Arkiaamujen TAFF Junior -näytökset on suunnattu koululais- ja esiopetusryhmille. Näytökset järjestetään Manillan kulttuurikorttelissa (Itäinen Rantakatu 64b) Aurinkobaletin salissa. Näytöksiin osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ilmoittautumisen. Lue lisää ja ilmoita luokkasi tästä TAFF Junior-koululaisnäytöksiin.

Viikonlopun Junior-näytökset on tarkoitettu kaikille animaation ystäville. Alle 16-vuotiaat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi, mutta aikuisten kannattaa ostaa liput tai ranneke itselleen verkkokaupastamme jonottamisen välttämiseksi.

Tutustu Junior-ohjelmistoomme alta:

Junior 1

Junior 2

Junior 3