TAFF Junior

TAFF Junior on perheen pienimmille, koululaisille ja kaikille sydämeltään nuorille suunnattu kilpasarjamme, jonka näytökset on suunniteltu nuorempien katsojien toiveita ja tarpeita silmällä pitäen. Junior-sarjamme tarjoaa lapsille ja nuorille näkymiä ympäri maailmaa sekä innostavan ja turvallisen ympäristön harjoitella kulttuurikokemuksia.

Junior 1 -näytökset soveltuvat kaikenikäisille katsojille. Junior 2 -näytöstä suositellaan 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Junior 3 -näytös sisältää dialogia englanniksi ja haastavampia aiheita, joten suosittelemme sitä yli 12-vuotiaille sekä jo jonkin verran englantia taitaville kavereille.

Arkiaamujen TAFF Junior -näytökset on suunnattu koululais- ja esiopetusryhmille. Näytökset järjestetään Manillan kulttuurikorttelissa (Itäinen Rantakatu 64b) Aurinkobaletin salissa ja Jo-Jo Teatterissa. Näytöksiin osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ilmoittautumisen. Lue lisää ja ilmoita luokkasi TÄSTÄ TAFF Junior-koululaisnäytöksiin. Jo-Jo Teatteri ei ole esteetön tila. Lue lisää festivaalilokaatioidemme saavutettavuudesta Saavutettavuus & turvallisuus -sivuiltamme.

Viikonlopun TAFF Junior-näytökset on tarkoitettu kaikille animaation ystäville. Alle 16-vuotiaat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi, mutta aikuisten kannattaa ostaa liput itselleen verkkokaupastamme jonottamisen välttämiseksi. Voit varata myös lapselle paikan ostamalla verkkokaupasta 0€ lipun näytökseen.

Tutustu Junior-ohjelmistoomme alta:

Junior 1

Junior 2

Junior 3

 

TAFF Junior pop up –animaatiotyöpaja

Lauantaina 26.8. TAFF Junior kutsuu lapset ja lapsenmieliset pop up –animaatiotyöpajaan! Pajassa on mahdollista kokeilla stop motion- ja piirrosanimaatiotekniikoita sekä saada vinkkejä, miten jatkaa harrastusta kotona. Työpajan ohjaajina toimivat Turun Anikistien animaattorit Reetta Halkosaari ja Sade Lahti. Työpaja järjestetään Taiteen talossa. Vapaa pääsy. Lue lisää työpajasta täältä.

Taiteen talo, Nunnankatu 4, 1.krs
26.8. klo 13-16
Vapaa pääsy