08.08.2022

Tässä tuomaristomme! 

Kansainvälisen kilpailumme voittajan valitsee itsekin animaation kentällä ansioutunut tuomaristomme, joiden elokuvista pääset nauttimaan Tuomari-näytöksissä.Daniel Šuljić (s. 1971) on animaatioelokuvaohjaaja ja muusikko, joka työskentelee Wienissä ja Zagrebissa. Daniel on opiskellut maalausta sekä animaatiota ja hän on kerännyt tunnustusta niin opetus- kuin ohjaustöistään animaation parissa.

Näytöksessä nähdään lyhytelokuvia ja musiikkivideo Danielin monipuoliselta uralta vuosien 1993 – 2018 varrelta.

Voit lukea lisää Danielista ja ostaa liput hänen näytökseensä Tuomari 1 -näytössivulta.


Renata Gąsiorowska on Krakovasta kotoisin oleva animaattori ja sarjakuvapiirtäjä, joka työskentelee nykyisin Wrocławissa. Hän on tehnyt viisi lyhytelokuvaa, muutamia animoituja musiikkivideoita ja useita lyhytsarjakuvia, joita on julkaistu ympäri maailmaa. Renatan kouluelokuva Pussy on voittanut lukuisia palkintoja. Hänen uusin lyhytelokuvansa Home in a shell tuotettiin HBO:lle osana ”At Home” -antologiaa.

Voit lukea lisää Renatasta ja ostaa liput hänen ja kotimaisen kilpailumme tuomarin Lucija Mrzljakin yhteisnäytökseen Tuomari 2 -näytössivulta.


Julian Gallese on taiteilija San Josésta, Costa Ricasta. Julian on opiskellut niin Vancouverin elokuvakoulussa kuin Lontoon Royal College of Arts:issa. Hän on tehnyt useita itsenäisiä lyhytelokuvia, joita on esitetty festivaaleilla ja gallerioissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Lontoossa.

Voit lukea lisää Julianista sekä ostaa liput hänen näytökseensä Tuomari 3 -näytössivulta