09.08.2021

Missä mennään festivaalin järjestämisen kanssa?

 

Nyt, kun koronatartuntamäärät ovat olleet kasvussa ja Varsinais-Suomen alueella siirrytty leviämisvaiheeseen, on meidänkin otettava käyttöön rajoitetuimmat festivaalijärjestelyt, jotta pystymme kuun lopussa järjestämään ilahduttavan ja kaikille turvallisen festivaalin. 

 

Muuttuvien rajoitusten ja ikävästi kehittyvän koronatilanteen vuoksi aikataulujen ja lippukaupan avaamisen kanssa joudutaan vielä hetki odottamaan. Pidetään kaikki sillä välin huolta toisistamme ja itsestämme sekä muistetaan ottaa rokotukset”, toteaa festivaalijohtaja Kimmo Sillanmikko.

 

Olemme lisänneet nettisivuillemme Turvallisuus-osion, johon päivitämme festivaalin turvaohjeita viranomaisten antaman tiedon mukaan. Toivomme jokaisen festivaalivierailijan tutustuvan ohjeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Lippuja ostaville ja vapaaehtoisillemme tiedotamme lisäksi ajankohtaiset ohjeet vielä sähköpostitse ennen tapahtuman alkua.

 

Tämän hetken järjestelyissä noudatamme Lounais-Suomen aluehallintoviraston 4.8. voimaan astunutta määräystä ja ohjeita terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä. Luonnollisesti reagoimme jos tilanne vielä muuttuu. Näiden rajoitusten voimassaollessa myymme näytöksiin vain rajoitetun määrän lippuja, jotta turvavälit varmasti toteutuvat. Festivaalin aikana pidämme tilojen siisteydestä erityistä huolta ja tarjoamme vieraillemme useita mahdollisuuksia käsihygieniastaan huolehtimiseen. Velvoitamme vierailijoilta ja henkilökunnalta kasvomaskin käyttöä koko festivaalin ajan.

 

Pysytään turvassa ja nähdään 25.–29.8.!